Käyttäjien hallinta Icareus Videopilvessä

Käyttäjien hallinta

Johdanto

"Käyttäjät" tarkoittavat Icareus Videopilven järjestelmänvalvojakäyttäjiä.




Käytettävissä olevat käyttäjäroolit ovat:
  1. Tilin järjestelmänvalvoja (Admin)
  2. Tilin käyttäjä (User)
  3. Katsoja (Viewer)
Lue lisää käyttäjäoikeuksista kohdasta Käyttäjäoikeuksien, tiimien ja käyttöoikeuksien hallinta

Hae käyttäjiä

Haulla voit etsiä tiettyä käyttäjää esim. nimen, sähköpostiosoitteen, osoitteen jne. perusteella.
Tee haku napsauttamalla Haku-kuvaketta avataksesi hakupalkin. Kirjoita hakuparametrit hakupalkkiin - hakutulokset päivittyvät kirjoittaessasi ja näkyvät hakupalkin alla.



 

Saat lisätietoja käyttäjästä napsauttamalla sitä:



Uusien käyttäjien lisääminen

Info
Huomaa, että vain tilin Admin-tason käyttäjät voivat lisätä uusia käyttäjiä.
Uuden käyttäjän lisääminen tapahtuu napsauttamalla "Lisää uusi käyttäjä" -painiketta käyttäjäluettelon yläpuolella.
Se avaa tyhjän käyttäjälomakkeen käyttäjäluettelon oikealle puolelle.


Täytä tiedot ja napsauta "Tallenna" -painiketta.
Käyttäjä lisätään käyttäjäluetteloon ja hän saa salasanan sisältävän vahvistussähköpostin.

Vaihda käyttäjän salasana

Voit vaihtaa käyttäjän salasanan "Vaihda salasana" -välilehdessä.
Vaihda salasana kirjoittamalla uusi salasana kahteen kenttään ja napsauttamalla niiden alla olevaa Tallenna-painiketta.




Käyttäjien poistaminen

Voit poistaa käyttäjän napsauttamalla roskakorikuvaketta käyttäjänimen oikealla puolella.
Info
Vain tilin järjestelmänvalvojatason käyttäjät voivat poistaa muita käyttäjiä.



Poista-painikkeen painamisen jälkeen näkyviin tulee modaali, joka kysyy, pitäisikö poistettavan käyttäjän luomat resurssit siirtää toiselle käyttäjälle. Voit suorittaa siirron valitsemalla käyttäjän modaalin pudotusvalikosta. Jos käyttäjää ei valita, myös omaisuus poistetaan.

Napsauta 'Poista käyttäjä' vahvistaaksesi valintasi.

Info
Huomautus: Jos käyttäjä ei ole luonut resursseja, tämä modaali ei näy.